Blessed Are The Cheesecake Makers

Hvad er det sværeste ved at lave en cheesecake?

Lidt overraskende det at få fat i 38% creme fraiche 🙁 Det tog besøg i 5! butikker mellem klokken 20 og 21 lørdag aften, inden det under stor jubel lykkedes at få de sidste 2 bøtter i den lokale Rema (der nu er steget gevaldigt i min agtelse). Af afsindige årsager fører en lang række butikker ikke dette mere, men har istedet skyr i 418 varianter med mere eller mindre absurde smag – og hvor fedt er det lige?

Nå, tilbage til kagen, der faktisk er et nytårsfortsæt – der nu allerede er krydset af. Ideen stammer fra en kollega på arbejdet, der ved flere lejligheder har frembragt dyb imponade ved at brilliere – så nu måtte det være.
Opskriften er her – og hvis man vil vide hvor overskriften kommer fra, kan man jo kigge her.

Lidt billeder fra hvordan det gik for sig:

Related posts

One thought on “Blessed Are The Cheesecake Makers

  1. Mormor

    Det er den bedste kage jeg har fået R E S P E k T til min dygtige svigersøn..knus fra svigermor

Comments are closed.